Maaswaal Architect is een creatief en ambitieus architectenbureau. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en denkt graag met opdrachtgevers mee in mogelijkheden. De kernactiviteiten van het bedrijf lopen vanaf de planvorming tot en met de vergunningsaanvraag.

Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft de afgelopen jaren vele projecten gerealiseerd. Maaswaal Architect heeft een breed portfolio met als opdrachtgevers zowel particulieren als bedrijven.

Maaswaal Architect is actief in de kop van Noord-Holland, waaronder de gemeente Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Tevens verricht Maaswaal Architect werkzaamheden in de gemeente Barneveld en omstreken, waar het sinds een aantal jaar is gevestigd.

Het bureau is actief in zowel de woningbouw als in de utilitaire bouw en richt zich op een zo breed mogelijke interpretatie van het vakgebied. Bekijk voor een impressie van de werkzaamheden een aantal van de reeds gerealiseerde projecten.

Maaswaal Architect nodigt u graag uit om contact op te nemen om uw (ver-)bouwplannen door te nemen.

Alle werkzaamheden worden verricht onder toepassing van de algemene branchevoorwaarden "De Nieuwe Regeling 2011", zie  Maaswaal Architect 2023